Kees van Dam op De Perstribune van MAX

Aanstaande zondag 13 maart zijn NOS-verslaggever Kees van Dam en voormalig wielrenner Aart Vierhouten te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX op NPO Radio 1.

Margreet Reijntjes | © Janita Sassen/MAX

Kees van Dam, de mediagast in De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is bekend als verslaggever van het NOS Journaal. Hij verzorgde afgelopen weken het nieuws vanuit Oekraïne. Van Dam werkt sinds 1994 bij het journaal, eerst als buitenlandredacteur en sinds 2002 als algemeen verslaggever. Zo was hij reporter bij de ramp met MH17 en bij de verkiezing van de Amerikaanse president Obama in 2008.

Aart Vierhouten, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig profwielrenner. Sinds dit seizoen is hij ploegleider van de wielerploeg UAE Team Emirates, het team van tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogačar. Vierhouten startte zijn carrière bij de wielerploeg Rabobank en kwam later terecht bij Lotto en Vacansoleil. De ex-prof reed in 1998, 2002 en in 2004 de Ronde van Frankrijk en deed vijf keer mee aan de Giro d’Italia.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*