Kakhiel binnenkort ook op TV

Het fenomeen Kakhiel heeft de afgelopen jaren via social media veel volgers gekregen. Op de VPRO kom hij nu met zijn eerste webserie. Deze is later ook op televisie te zien.

Kakhiel “Vriende is een must-see mix tussen Friends, Achter Gesloten Deuren, The Bold and the Beautiful en een slechte documentaire voor een regionale televisieomroep, maar dan op internet met minder budget.’. 

In Vriende volgen we de vijftigjarige Patrick die samen met zijn doodzieke moeder Ria een eenvoudige arbeiderswoning in een gezellig volksbuurtje bewoont. Patrick is een jongen met een grote bek en een klein hart die goed voor zijn zieke moeder zorgt; hij geeft haar sherry, steekt haar peuken aan en zorgt ervoor dat de zuurstofslangetjes niet uit haar neusgaten vallen. Ria heeft volgens de dokter niet lang meer te leven. En omdat ze al vanaf de geboorte van Patrick (al 50 jaar!) niet meer heeft gelachen, besluit Patrick hier iets aan te doen: hij gaat een sitcom maken om zijn moeder nog één keer in haar leven te laten lachen. Dit doet hij samen met drie vrienden (Willem, Arie en Joop) en een goedkope camera in zijn achtertuin. Zal het Patrick gaan lukken om Ria nog één keer in haar leven te laten lachen?

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*