Jurgen van den Berg op De Perstribune

Op zondag 2 januari zijn Radio 1-presentator Jurgen van den Berg en oud-schaatser Thijsje Oenema te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX op NPO Radio 1.

Jurgen van den Berg, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, was de afgelopen zeven jaar de vaste presentator van het NOS Radio 1 Journaal. Onlangs maakte hij de overstap naar MAX en vanaf maandag is Van den Berg te horen in zijn nieuwe middagprogramma op NPO Radio 1: Villa VdB.

Thijsje Oenema, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig topschaatser. Onlangs werd haar bijna negen jaar oude Nederlandse record op de 500 meter uit de boeken gereden door Femke Kok. Oenema werd meerdere malen Nederlands kampioen en pakte brons op het WK Afstanden 2012. In 2014 sloeg het noodlot toe: bij Oenema werd kanker geconstateerd.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit het heden en verleden.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Presentatie: Margreet Reijntjes
Bij MAX op NPO Radio 1
MAXVandaag.nl

1 Comment

  1. De ontwikkeling van Jurgen heb ik vanaf zijn start bij het NOS Radionieuws gevolgd. Eigenlijk de enige “presentator” op de nederlandse radio . Géén geschreeuw , geén hysterisch gelach of overdadig leuk willen zijn. ’n Presentator op het niveau van Koos Postema of Felix Meurders. Terzake kundig en het geduld op kunnen brengen om naar zijn gasten te luisteren, dit zijn er maar weinig gegeven in Hilversum . Toi Toi Jurgen, zorg ervoor dat ik trots op je kan blijven !!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*