JUKE en Talpa Social lanceren influencer radiolabel: SHOUT OUT

Live radio, muziek & podcasts van bekende makers zoals Labratten, Gierige Gasten, StukTV, Diana Leeflang en SJAAK

SHOUT OUT is het nieuwe influencer audiolabel gemaakt voor ‘Generatie Z’*. Het initiatief is een samenwerking tussen audioplatform JUKE, Talpa Social en XM. Vanaf vandaag zijn de eerste SHOUT OUT live shows & podcasts te beluisteren via JUKE.nl en in de app van JUKE

Giel de Winter – Creative Director Talpa Social: “Voor iedereen, dus ook voor de jongere generaties, is muziek en audio enorm belangrijk. Het is een wereld waar enorm veel jong talent actief is. Het team van SHOUT OUT heeft een innovatief platform neergezet waar deze makers centraal staan, zoals YouTube dat voor video doet. Binnen dit platform voorziet SHOUT OUT het talent van een podium, studio, coaching en 24/u livestream waar zij al hun creatieve ideeën kunnen verwezenlijken.” 

Bij SHOUT OUT vindt de luisteraar een digital-only zender met 24/7 muziek, (live) radioshows en eigen podcasts. Uiteraard zowel lineair als on-demand te beluisteren. De talenten zijn YouTubers en makers van influencer agency S1 die bijzondere ideeën hebben, iets tofs kunnen, de juiste vragen stellen, de beste antwoorden hebben en bovenal: 100% zichzelf zijn. Audioplatform JUKE laat met SHOUT OUT influencers hun eigen live radio, podcasts en muziek samenstellen; een logische, maar vooral vernieuwende stap. De gebruiker heeft kosteloos toegang tot alles wat SHOUT OUT te bieden heeft. 

1 Comment

  1. De talenten zijn YouTubers en makers van influencer agency S1 die bijzondere ideeën hebben, iets tofs kunnen, de juiste vragen stellen, de beste antwoorden hebben en bovenal: 100% zichzelf zijn.

    Ik vind het allemaal wel mee vallen met al dat talent. Al deze mensen kunnen helemaal niet zo heel veel. Vinden zich bovenal zelf heel tof. Komen met ideeën die allemaal al eens zijn gedaan in het verleden. Vaak ook nog beter. De juiste vragen stellen en de beste antwoorden hebben? Tja! En 100% zichzelf zijn. Dat laatste betwijfel ik. Andere media moeten eens ophouden met doen alsof dit allemaal zo groots en spectaculair is wat de deze mensen doen. Het gaat meestal helemaal nergens over en hebben grotendeels allemaal basisschool kinderen als kijker. Moet je dat als volwassen persoon willen? Daarbij zijn de meesten ook alles behalve een voorbeeld voor de kinderen. Gewoon negeren en ophouden met dit soort initiatieven. Dan bloed dit van zelf dood. De gene die echt talent heeft komt van zelf alsnog wel boven drijven. Het zelfde geld voor de rappers. Dit soort tv en muziek heeft helemaal niet de toekomst. Ook al doen deze makertjes en de rappertjes er alles natuurlijk alles aan om iedereen anders te doen geloven. Logisch want anders houd het beroemd zijn voor hen op.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*