Joris Boerhof nieuwe Head of Operations bij United

Joris Boerhof (43) is door United aangesteld als Head of Operations. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de operationele processen binnen het bedrijf. 

Hiervoor werkte Boerhof als mede-eigenaar en directeur bij Yiro, een online (live) videoplatform waar onder meer het populaire voetbalkanaal FC Afkicken wordt gemaakt. Boerhof: “Ik ben 24 jaar geleden begonnen bij Cinevideogroep, een bedrijf dat door United is overgenomen, achtereenvolgend als operationeel assistent, cameraman, hoofd projectbureau en projectmanager. In de tien jaar daarna heb ik diverse management- en directiefuncties bekleed bij met name televisieproducenten. Tijdens deze periode heb ik erg vaak en prettig samengewerkt met United op de grote en ingewikkelde projecten.”

Terug naar zijn roots
Joris is in oktober begonnen en zal de komende tijd vooral bezig zijn met de operationele processen. “Ik kijk wat er speelt, wat er leeft en wat er anders kan om zo de kennis van de operatie in te zetten bij het ontwikkelen van beleid en visie voor United als geheel. De unieke kracht van dit bedrijf is in mijn beleving de enorme passie, inzet en loyaliteit van de medewerkers, dat is altijd zo geweest. Het wordt mijn uitdaging om in de snel veranderende markt deze mensen maximaal te blijven ondersteunen en faciliteren, zodat ze hun werk goed kunnen doen – en vooral met veel plezier. Dat is wat ons onderscheidt en waarom klanten graag met United werken. Ik vind het erg bijzonder om in deze rol terug te mogen keren naar mijn roots.”

Interne processen
René Delwel, algemeen directeur bij United: “Het is super fijn dat Joris United is komen versterken. Hij heeft zowel bij als met United gewerkt, in verschillende functies. Ik geloof dat hij de kwaliteiten en ervaring heeft om diep de operatie in te kijken en ervoor te zorgen dat de interne processen nog slimmer worden ingericht. Bovenal denk ik dat Joris ons kan helpen de samenwerking te verbeteren, in het belang van onze collega’s en van onze klanten.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*