Johnny de Mol op De Perstribune van MAX

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur presentator en acteur Johnny de Mol en oud-hockey-international Sylvia Karres.

Johnny de Mol, te gast in het eerste uur van De Perstribune, brak door als acteur in Goede Tijden Slechte Tijden en was later onder meer te zien in Beat de Mol en Waar is De Mol. Vorig jaar werd hij onderscheiden met een Gouden Televizier-Ring voor het programma SynDroom. Vanaf maandag is De Mol te zien in De Reis van je Leven op RTL 4.

Sylvia Karres, te gast in het sportuur van De Perstribune, was van 2003 tot 2006 spits van het Nederlands hockeyelftal. In 2004 won ze met Oranje zilver op de Spelen en in 2006 werd ze wereldkampioen in Madrid. Na haar sportieve carrière richtte Karres zich op de begeleiding van oud-topsporters.

‘Vliegende keep’ Jules van der Wardt is bij oud-schaatser Bob de Jong; hij gaat onder meer terug naar zijn succesjaar 2011. In de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de tv-programma’s van de afgelopen week. Deze week: de grote show anno 2016.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Govert van Brakel en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 22 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl
#DePerstribune | @DePerstribune

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*