Joep van Deudekom en Edo Ophof te gast op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt komende zondag vanaf 12.00 uur cabaretier en programmamaker Joep van Deudekom en oud-international Edo Ophof.

Joep van Deudekom, te gast in het eerste uur van De Perstribune, is sinds deze week te zien in het nieuwe tv-programma Het Instituut, waarin honderd mensen allerlei wetenschappelijke proeven ondergaan. Hij ontwikkelde het programma samen met zijn vaste kompaan Rob Urgert. Van Deudekom brak door als cabaretier van de cabaretgroep Niet Uit Het Raam en is verder bekend van tv-programma’s als De Kwisen Kopspijkers.

Edo Ophof, te gast in het sportuur, was een vaste kracht in de defensie van Ajax in de jaren 80. Johan Cruijff had een zwak voor hem; een paar jaar geleden zei Cruijff nog dat Ajax ‘een type-Ophof’ miste. Ophof speelde 15 interlands. Momenteel is hij eigenaar van een metaalbedrijf.

Vliegende keep Jules van der Wardt is bij oud-voetballer Hugo Hovenkamp. Hugo debuteerde in 1977 op Wembley voor Oranje. In de rubriek Kassie Kijken beschouwt recensent Ron Vergouwen de tv-programma’s van de afgelopen week. Deze week: infotainment.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Jeroen Latijnhouwers en Margreet Reijntjes.

MAX: De Perstribune
Zondag 22 oktober
Tussen 12.00 en 14.00 uur
Op NPO Radio 1
www.omroepmax.nl
#DePerstribune | @DePerstribune

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*