Jet van Nieuwkerk aan de slag bij 24Kitchen

Jet van Nieuwkerk is vanaf nu bij 24Kitchen te zien. Met het kookprogramma ‘Wat Eten We Vandaag?’ richt zij zich op eenvoudige en snel te maken gerechten.
Samen met chefs Hugo Kennis en het veelbesproken en kookduo Job & Perry, geeft zij antwoord op de meest gestelde vraag van Nederland: ‘Wat Eten We Vandaag?’

Jet van Nieuwkerk: “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en iedereen te trakteren op snelle en gemakkelijke recepten. Werken voor 24Kitchen stond al een paar jaar op mijn wishlist. Mijn doel is om vooral te laten zien hoe léuk koken is en dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn om vlug een verse maaltijd op tafel te zetten. Neem van mij aan, er komt veel lekkers voorbij!”  

Channel Director van 24Kitchen, Petra Knoth: “Jet is er! En ze is simpelgezegd ontwapenend. Met haar frisse uitstraling en veel lol neemt ze je mee in de 24Kitchen-keuken. Ook is Jet, net als Job & Perry en Hugo, niet bang om te laten zien dat er soms iets misgaat. Ik denk dat veel kijkers zich herkennen in deze enthousiaste thuiskok. Verandering van spijs doet eten en met Jet kunnen we elke dag weer een simpel, snel en lekker antwoord geven op die ene vraag die iedereen dagelijks bezighoudt: wat eten we vandaag?”

1 Comment

  1. Ik kijk graag naar 24 kitchen.
    Wat mij stoort is dat Jet steeds met haar haar bezig is met blote handen in het eten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*