Jeroen Wielaert stopt bij NPO

Via zijn Facebook-account meldt verslaggever Jeroen Wielaert dat hij na 35 jaar stopt bij NPO Radio 1.

Op Facebook schrijft Wielaert: ‘Na 35 jaar viel het moeilijke, pijnlijke besluit: stoppen. Bij het begin van Oerol heb ik op Terschelling halverwege juni voorlopig mijn laatste reportage voor radio 1 gemaakt en een stuk getikt voor Online.  In het najaar van 2019 werk ik aan een reeks podcasts voor RTV Utrecht, over de dynamische ontwikkeling van de stad, gedetacheerd door de NOS. Een uitdagende klus, begin van een nieuwe richting. Ik blijf beschikbaar voor opwindende ideeën en opdrachten in ons rijke land, maar ook daarbuiten.’

4 Comments

    • Dank jullie, Louis en Juul. Voor de duidelijkheid:?ik ga graag door, maar de wind is anders. Fijn om te weten dat jullie mrt velen zijn👌

  1. Jammer. Echt heel jammer Jeroen.
    Had altijd de indruk op radio 1 dat ze jou overal naar toe konden sturen voor een goede, objectieve reportage.
    Einde van een tijdperk. Het gaat je goed oud dorps genoot.
    Wat een gelul van zo’n website. Ik heb deze reactie al geplaatst

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*