Jeroen Pauw blijft talkshow bij BNNVARA presenteren

Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw gaan een ontspannen vakantie tegemoet, want ze keren na de zomer terug op de televisie. Dat meldt BNNVARA.

Jeroen zou Khalid Kasem tijdelijk vervangen bij Khalid & Sophie na diens controverses, maar hij blijft doorgaan bij de talkshow, die inmiddels is omgedoopt tot Sophie & Jeroen.

“Na de zomer zullen Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw om beurten het nieuwe late night-programma op NPO 1 presenteren,” aldus BNNVARA. Of de show dezelfde naam blijft houden, is nog niet duidelijk. “De titel? Die volgt nog.”

Het duo is weer te zien vanaf 2 september 2024, van maandag tot en met donderdag op NPO 1 bij BNNVARA.

Bron: BNNVARA.

26 Comments

 1. Wat een droefheid; niets ten nadele van Jeroen hoor, maar om weer een “oude” van stal te halen en dan ook nog met iemand die er totaal niks van kan en snapt, al denk ze zelf van wel. Kom es met totaal iets nieuws……..

 2. Gelukkig de VARA is weer de monopolist voor de late night talkshow.

  In de periode 2005-2019 was er ook al een Amsterdams grachtengordel tintje aan die talkshows.

 3. Alles draait om de content niet zozeer wie het presenteert. Als het weer meer van hetzelfde items worden besproken met steeds dezelfde terugkerende ’talking heads’ met hun niet relevante meningen wordt het niets. Het genre Talkshow is gestorven aan den dood.

 4. Toch weer doorgaan met die Sophie. Spuiten & Slikken deed ze leuk en de talkshow rondom om Serious Request ook. Daar was ze de juiste persoon in het midden waar om haar heen van alles gebeurde.

  Een (dagelijkse) talkshow over nieuws en actualiteit past haar niet en het word al gauw te saai. Ze kan aan zo’n tafel geen sfeer creëren. Er zijn er binnen BNNVARA die dat als ze wat meer vlieguren maken wel kunnen.
  Pauw is altijd goed maar die was al gestopt.

  Opmerkelijk dat BNNVARA weer zo’n grote vinger in de pad op talkshow gebied. Net nu er weer allerlei geluiden de kop opsteken dat de NPO te links zou zijn.

  Geef die late avond avond aan WNL en PowNed en het Goedemorgen Nederland eens een jaartje door BNNVARA doen. Of doet het zoals de VRT in België, elk jaar een nieuwe talkshow met een andere (nieuwe) presentator.

 5. Ik ben zowiezo talkshowmoe.

  Ik kan mij herinneren dat bij Pauw altijd de halve telegraafredactie zat. Wouter de Winter, Saskia Bellenman en die man die zo was afgevallen.
  Dus links….

 6. Dag Madelief,

  “en die man die zo was afgevallen”

  je bedoeld Sjuul Paradijs. Maar om nou de Telegraaf links te noemenJ

  • Nee dat is nou net mijn punt Juul. Pauw bij de linkse Vara die een rechtse krant redactie aan tafel heeft. Niet continu maar het viel wel op.

   Stel je voor dat Wim Bosboom voor politieke duiding een volkskrant redacteur uitnodigde.
   En waarom ook niet… het kan.

   Je heb trouwens gelijk wb Sjuul Paradijs.

 7. Iets nieuws?. dan moet je een nieuwe generatie presentatoren inzetten,die zowel een Alpha als over een BETA Technische Presentatoren (journalisten) beschikken,die niet ouderen uitgekouwde onderwerpen,weer in een nieuwe Journalisten thema’s jasjes vorm willen geven, via die vaak tomelose TALK-SHOW-TV-PRAATPRGRAMMA’S het weer niet zal gaan,over de Blackout/Stroomnetuitval over de ontwikkeling van Waterstof-aandrijvingen/ de nieuwe toekomstige Energie-bronnen en ook die Technologische Innovatie Ontwikkelingen,die in het belang van de BV Nederland kunnen bijdragen.Ziet via mijn ingezonden Exakte waarheden, via: Eenvandaag.nl via hun Chat:HOE KUNNEN WE HELPEN,en neem kennis van mijn exakte waarheden/bevindingen.die ik via mijn digitale-opslag kan weergeven,en dat is heel divers van karakter.Ziet ook via: Waterstofmagzine.nl de waterstof-ontwikkelingen en via ovmagazine.nl ALLE THEMA’S DUURZAAMHEID:Waterstof:massa is kassa en terug naar Energie pag 2 Onze Energiehuishouding moet slimmer,en dat ontbreekt vaak aan professione kennis-overdracht.Kabelkijkers blijven voor dom gehouden!,is niet meer van deze TIJD tov De Schotelbezitters die meer inhoudelijke Thema/Doku/Technologische TV uitzendingen kunnen ontvangen.Als ik niet globaal 25 jaar over Satelliet-ontvangst zou beschikken,dan was ik gezonken in onwetenheid.

 8. Er waar zal de Talk Show TV praat-TV-programma over gaan?.Binnen de denkbeelden/gedachtengoed van de presentator!.Volgens mij zullen ook de bekende tafelzitters worden ontvangen,die zullen worden uitgenodigd.Of te wel,oude wijn in nieuwe wijnzakken.

 9. Nieuwe onderwerpen die volgens mij nooit zijn behandelt door Jeroen Pauw!Even opgezocht via mijn digitale bestand.Via youtube.nl (tik in) Neodym-Das schmutzige Geheimnis Sauberer Windräder:dan geeft dat weer dat windmolens helemaal niet zo milieu-vriendelijk zijn,alleen het maken daarvan kost heel veel grondstoffen maar het gebruik van de moderne wind-turbines gebruiken Neodym-sterke magneten die in de kop zitten,en door het draaien van de windvanen,langst zeer krachtige spoelen,door inductie energie opwekken,en dat is wisselstroom(tik in) Der Streit um die Windkraft|WDR Doku(tik in)Mit der Energiewende in den Blackout?-wie sich das stromnetz Veranderen muss|MDR Doku(tik in) Ist wasserstoff die Kohle der Zukunft?-was das Element für die Energiewende bedeutet|MDR Doku:geeft weer zoals ik al vaker beaamden,dat de Duitse MODERATORS over meer kennis beschikken inzake het klimaat-mileu-aspecten.En Jeron Pouw kan het wel zelf vertalen van de Duitse Taal in het Nederlands.En dat zijn nieuwe onderwerpen,die volgens mij wel in de belangstelling kunnen staan van de Kabelkijkers.En wat ik al heel veel heb weergegeven,zoals ik bovenstaande heb vermeld.Maar het zal wel weer verdwijnen in de Prullenbak bij de BNN/VARA,ofte wel het kunstmatig digitaal verwijderen?.

 10. Ik denk dat Jeroen Pauw het niet zal hebben over de nieuwste Technologische Waterstof-ontwikkelingen.Die gehakt zullen maken van de Elektrische-Auto’s.Via youtube.nl (tik in) Image of a hydrogen engine:geeft weer de ontwikkelingen van de Otto 4 slag kleppenmotor met waterstof-injectie.(tik in)How Does A Hydrogen Car Work|Future Technology(tik in) AVL RACE TECH Builds Hydrogen Combustion Engine for Racing(tik in) Testing the Power of AVL’S Gondbreaking Hydrogen Race Engine.En die Techniek,zal gehakt maken van de Elektrische Auto’s.Geen laadpalen meer/met 5/6 kg waterstof globaal 600 km ver kunnen rijden via een tankvulling(tik in)How Does A hydrogen Car Work|Future Technology.Wat zou het kunnen betekenen als alle 7000 aanwezige tot de Mediapark behorend,zelf gingen rijden in een waterstof-auto,en zelf kunnenn ervaren wat het betekend om CO2 vrij te kunnen rijden.Verbeter de wereld,maar begin eerst bij jezelf.

 11. En daarom geef ik al jaren door via andere web-site’s mijn exacte kennis-overdracht door,omdat zo vaak mijn ingezonden reaktie’s achter de horizon verdwijnen.Als voorbeelden: ovmagazine.nl ALLE THEMA’S DUURZAAMHEID:waterstof:massa is kassa en Alstrom Waterstof-Treinen en neem kennis van mijn ingezonden reaktie’s en terug naar Energie pag2 Onze Energiehuishouding moet slimmer.Via:Eenvandaag.nl rechterkant druk op de Chat en neem kennis van mijn ingezonden waarheden en technische uitleg van blackout.En zal zulke onderwerpen ter sprake komen bj Jeroen Pauw!.En via zijn Talk Show Praatprogramma’s

 12. Via mijn schotel kan al vele jaren het veschil constateren in de kwaliteits-verschil tussen de Duitse/Engelse MODERATORS(en de presentatoren in Nederland in een andere beleving en karakter-vorming in vaak betere kennis,inzake vooral de Technologische Innovatie in vooral ook de waterstof-aandrijvingen/klimaat/milieu-aspecten.Via de/ARDHD/ZDFHD/WDRHD/NDERHD/MDRHD/SWRHD/BRHD/HESSENHD/3SATHD/SERVUSTVHD/buiten de vele Comerciele TV omroepen en ook via de Astra 2 de vele Engelse TV Omroepen.En dat allemaal via de Astra 1/Astra 2 maar ook de BVN.nl.Allemaal FTA(FREE TO AIR) zonder abonnement te ontvangen.En de Duitse Pubieke TV Omroepen/Deelstaat TV omroepen zijn te ontvangen,zonder die vervelende reclame-boodschappen.En zoals ik al eerder beaamden.Een nieuwe generatie Presentatoren die over meer parate kennis beschikken,en zowel een Alpha als een Beta(technisch onderwerwijs) een wat meer inhoudelijke kennisoverdracht kunnen geven.En niet alleen maar over politiek/verkiezingen in Amerika/vorming van een nieuwe regerings-kabinet,en vooral het belang van de Linkse-partijen!.Maar meer over de DIFFIRENTIATIE wat er echt speelt in de Nederlandse sanelevingsverbanden/gedachtenwereld.Eenzijdige beeldvormingen daar lust ik wel pap van.

 13. Geachte heer.Jeroen Pauw:ik ken mijzelf niet uitnodigen,om tafelzitter te zijn in uw zeer [lnhoudelijke]Talk Show TV praatprogramma mijn huidige leeftijd van 80 jaar.Dan zullen wij het eens hebben,dat het hele klimaat/milieu aspecten enorm veel geld aan wordt verdient,en vooral de onderhavige partijen en door commerciële verstrengeling en door Stalistiche methodes de inwoners in de EU gebonden lidstaten worden belazerd.En de Rijken der aarde maling hebben aan de wereld klimaat/milieu accoorden.Er zijn teveel mensen op deze wereld,er zijn teveel mensen in Nederland,in 2050 30 miljoen inwoners? Die moeten eten/plassen/poepen,en moeten wonen.Ik heb u al een voorschot gegeven inzake uw mijn aanbevelingen kunt bekijken,en dat is heel divers.

 14. Als voorbeelden voor meer exakte kennis overdracht:inzake dat de Super-rijken maling hebben aan het wereld-klimaat/milieu-akkoorden.Via youtube.nl (tik in)Giant luxury Shuttle Service for Superyachts|mega Trantsports| Free Documentary(tik in) Image of a hydrogen engine:geeft weer de ontwikkeling van de kleppenmotor door waterstof-injectie(tik in)How Does A Hydrogen Car |Future Technology((tik in)ITER-Wendelstein 7-X Stellarator-SMALL MODULAR KERNFUSIEREAKTOR:geeft weer het gebruik van zeer zware waterstof-Atomen de nieuwe energie-opwekking(tik in) Stadt verbietet Elektroautos im Tiefgarage: Brandgefähr (tik in) ZDF HD planet e Der wahre Preis Elektroautos(tik in) Bolivien im Lithium Rausch: geeft weer de verschrikkelijke werkomstandigheden in die zéér corrupte landen,waar Mensenrechten totaal niet aanwezig zijn,en de Delvers zeer slecht worden betaalt,en het gevaar om onder het leven te komen.Voor het rijden van de Elektro-auto’s.En dat zijn thema’s om vooral via de Linkse Omroepen behandelt te worden.hr Jeroen Pauw.afz.een voormalig Techneut en behorend tot de nieuwe Generatie Senioren die over heel veel exakte kennis beschikken.Maar niet voor de Camera’s worden uitgenodigd: WANT ZE ZULLEN EENS GELIJK KUNNEN KRIJGEN !.Ze worden meer bij hun strot gegrepen en gehouden,door de Media etc.

 15. WAAR BLIJF JE NU hr Jeroen Pauw,reageer nu eens op mijn exacte waarheden.Inzake het klimaat/milieu aspecten.Vooral dat Zweedse meisje ging met een zeilbootje varen naar Amerika,voor het belang van wereld,de verschrikkelijke teruggang van de wereld,maar reisde terug met een kerosine aangedreven passagiersvliegtuig vooral GroenLinks via de jonge kiezers vonden dat geweldig.Waar blijven de Groene politieke leiders nu!.Zoals Frans Timmermans/Jesse Klaver/Ed Nijpens etc.met hun steeds voortdurende CO2 vrije Nederland?.Waar blijven ze nu,de linkse Groene Tuinkabouters?.Die zovaak voorrang verkregen in de Linkse Media,met hun klaagzang dat we over enige tijd de ijsberen in onze rivieren zullen zwemmen?.En wie zijn de schuldigen!die steeds meer kinderen blijven produceren,wat doe je de nieuwe jonge generatie aan,in wat voor wereld heb je kinderen op deze verschrikkelijke klimaat/milieu onvriendelijke maatschappij/wereld gezet?.

  • Je had beloofd weg te blijven van dit forum en toch kom je terug. Jij predikt dus geen exacte waarheden. Neem een slok waterstof.

   • Daarom mijn nieuwe narcistisch gedachtengoed kan ik via ampel overlechtsorganen besluitvorming,om weer deel te nemen,aan vooral het ontbreken van Technologische ontwikkelingen via die vaak tomeloze weinig zeggende Talk-Show-TV praatprogramma-s deel toenemen als tafelgast,en dan kan ik gehakt maken,van die verouderde nieuws en wat er verder ter sprake komt.De kijkers van de NPO willen beter voorgelicht worden,inzake de exacte waarheden.

  • Jeroen Pauw: We gaan het hebben over zonnepanelen, aangeschoven is Hans Peperkamp. Hans, wat zijn dat eigenlijk, zonnepanelen?

   Moet een verademing zijn.

   • Alle elektronica bestaat de basis uit silicium(zuiver zand)en daarnaast worden polymeren opgetrokken,en in de elektronica-fabrieken schijfjes gemaakt,die elektronische gezien geen + en geen – bezitten,maar door donatie(inbrengen) van zeer giftige stoffen er een transister/ic worden ontwikkeld,op een schijf kunnen 10 duizenden transistoren etc aanwezig zijn.Een zonnecel leverd een 0.5 volt gelijkspanning,als de zon hoog aan de hemel zal staan en de vele zonnepanelen die in zowel in serie
    paralel geschakeld zijn leveren de hoeveelheid van gelijkstroom.En dat zal weer door een stroomomvormer weer omgezet worden in een zuivere wisselspanning met 50 hz sinus.En via Google.nl kun je en via YouTube kun je de juiste info verkrijgen,vaak door zeer deskundige leraren,elektronica/elektrotechniek.En via: mvwautotechniek.nl kunt u de uitleg vinden van de Wet van Ohm.

 16. ja Madelief: als ik het zal hebben over de wet van Ohm inhoudende U=I X R: spanning= ampere x weerstand.En bij transformatoren verhouden de grootheden zich omgekeerd invenredig.En dan de wet van de mechanica(druk belasting vooral belangrijk bij het plaatsen van zonnepanelen) en vooral bij wat ouderen huizen:hoe is je dak-constuktie samengesteld, en de wet van archimedus: een vloeistof(niet samendrukbaar)de opwaartse druk is gelijk aan de verplaatse hoeveelheid vloeistof,en de uitvinder van onze cijferklokplaat, Nicola Tesla:via youtube.nl (tik in) Nikola Tesla:de ontdekker van het magnetisch veld:de ontdekker van wisselstroom: de ontdekker van de krachtstroom-tranformatoren:de ontdekker van de inductie:de ontdekker van de zuinige energie lampen: de ontdekker van de Bobine,vooral belangrijk voor de ontsteking van de Bougie’s.Daaron een homage gegeven de naam Tesla aan de E-Auto’s.En waarom het beter is om stikstof in je caravan-banden te pompen.En zo zijn er zoveel onderwerpen die kunnen aansluiten bij vooral belangrijk voor de exakte kennis bij te schaven.En dat kunnen onderwerpen zijn om voor thuis te blijven!.En graag de uitleg het verschil tussen de Loodzuur(AGM) batterijen vs Lithium-batterijen!.Ik weet het wel met mijn huidige leeftijd van 80 jaar.Maar graag nogmaals de uitleg van de Presentatoren die er aankomen bij de BNN/VARA,en voorzien is van een zeer hoge IQ,dat moet een TV avond worden waar je bij kunt aansluiten,in de exakte weergaven van de exakte waarheden en bevindingen.En dat geeft de meerwaarde’s van onze verplichte omroep-bijdrage verdisconteerd in onze belasting-system.Hoera dat we beschikken over de NPO.

 17. Alle elektronica bestaat de basis uit silicium(zuiver zand)en daarnaast worden polymeren opgetrokken,en in de elektronica-fabrieken schijfjes gemaakt,die elektronische gezien geen + en geen – bezitten,maar door donatie(inbrengen) van zeer giftige stoffen er een transister/ic worden ontwikkeld,op een schijf kunnen 10 duizenden transistoren etc aanwezig zijn.Een zonnecel leverd een 0.5 volt gelijkspanning,als de zon hoog aan de hemel zal staan en de vele zonnepanelen die in zowel in serie
  paralel geschakeld zijn leveren de hoeveelheid van gelijkstroom.En dat zal weer door een stroomomvormer weer omgezet worden in een zuivere wisselspanning met 50 hz sinus.En via Google.nl kun je en via YouTube kun je de juiste info verkrijgen,vaak door zeer deskundige leraren,elektronica/elektrotechniek.En via: mvwautotechniek.nl kunt u de uitleg vinden van de Wet van Ohm.

 18. Een aanrader zouden kunnen zijn,via YouTube.nl (tik in) Waterstof Rijnstate Elst.Een CEO die als eerste in Europa heeft gekozen voor eigen energie opbrengst via waterstof,om niet afhankelijk te zijn en geen blackout stroomnetuitval te voorkomen,een aanrader voor de hoge IQ van de technische kennis-overdracht,voor dat Talk-Show-Praat-TV uitzending.En daarnaast een aanrader van de ontwikkelaar van een van de beste auto-web-site,hogeschool autotechniek,die op een professionele manier heel veel technologische zowel de elektronica als de autotechniek een aanvulling kan zijn,via: mvwautotechniek.nl en dat kan heel divers zijn oa brandstofcellen/E-Auto’s/Otto 4 slag kleppenmotor met waterstof-injectie een aanrader om uit te nodigen,voor zijn aanwezige parate kennis-overdracht.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*