Jeroen Holtrop terug als verslaggever PowNews

Journalist en YouTuber Jeroen Holtrop is terug bij omroep PowNed. Vanaf vandaag gaat Holtrop opnieuw voor de omroep aan de slag, onder andere als verslaggever voor het dagelijkse online PowNews. Welkom terug, Jeroen!

Van 2014 tot 2015 was Holtrop ook al werkzaam als PowNews-verslaggever. Na een aantal jaren als verslaggever en presentator te hebben gewerkt voor De Telegraaf pakt hij vandaag weer vol enthousiasme de roze microfoon op, om vragen te stellen die je niet hoort te stellen en te roeren waar het stinkt.

Holtrop: “PowNed heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige omroep, met naast het online PowNews ook steeds vaker documentaires en human interest-programma’s. Een mooie kans om me ook op dit gebied te ontwikkelen. Ik ben De Telegraaf dankbaar voor de meters die ik bij hen heb kunnen maken en kijk ernaar uit deze nieuwe weg in te slaan bij PowNed.” 

2 Comments

  1. Wat een lulletje.. ik herinner me z’n reportage bij de Russische ambassade waarbij hij een vrouw met een kinderwagen stalkte die het gebouw uit kwam lopen. Want ‘ze was een spion want ze zei niks terug’. ..liep hij haar een hele straat achterna met z’n microfoontje.

    Da’s dus het journalistieke niveau van de NPO/Telegraaf. Iemand komt de ambassade uit lopen en een spion. Dit is geen journailstiek.. Dit zijn knechtjes van de VS om een reportage maken om de Russen te framen.. Echt te sneu..

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*