Janouk Kelderman nieuwe presentatrice Het Klokhuis

Janouk Kelderman is vanaf dit najaar te zien als presentatrice van NTR-jeugdprogramma Het Klokhuis. Momenteel zit ze al volop in opnames voor nieuwe afleveringen, o.a. over suikerkunst, racen met de zon, vogels kijken en windsurfen.

De 26-jarige Janouk uit Doetinchem is al haar hele leven bezig met dansen, zingen en acteren. Ze volgde de studie Musicaltheater in Tilburg en werd tijdens de zoektocht naar een stage aangenomen bij RTL Telekids, waar ze tot eind vorig jaar de rol van Keet! vertolkte. Met deze schat aan ervaring in haar zak, gaat ze nu een nieuw avontuur aan bij Het Klokhuis!

‘Ik kon het in eerste instantie niet helemaal geloven, is het echt gelukt? Het Klokhuis is voor mij al jaren een voorbeeld van goede jeugdtelevisie. Natuurlijk heb ik altijd gehoopt dat ik ooit zelf al die gave items zou kunnen maken… en nu is het gewoon zover! Gelukkig kon ik meteen vol aan de bak dus inmiddels kan ik met heel veel trots zeggen: ik ben de nieuwe presentatrice van Het Klokhuis. And I Love It!’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*