Jan Slagter te gast op De Perstribune

Het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX ontvangt zondag Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, en Theo van Seggelen van de internationale spelersvakbond FIFPro.
 

Jan Slagter viert komende week het tienjarig bestaan van MAX, de omroep die door hem in 2005 werd opgericht. In De Perstribune vertelt Slagter wat MAX heeft toegevoegd aan het Nederlandse medialandschap. Ook vertelt hij over de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen tien jaar én over zijn plannen voor de komende tien.

Theo van Seggelen is de secretaris-generaal van FIFPro, de internationale vakbond voor professionele voetballers. In die functie maakt hij zich onder andere hard voor een eerlijker transfersysteem én voor vergaande hervormingen bij de FIFA. Van Seggelen was ooit zelf actief in het betaalde voetbal, onder andere als speler van Telstar.

In de tv-rubriek Kassie Kijken neemt recensent Ron Vergouwen de vernieuwingen bij de televisie onder de loep. Verslaggever Jules van der Wardt – ofwel de Vliegende Keep – is op bezoek bij oud-bokser Orhan Delibas, zilveren medaillewinnaar op de Olympische Spelen van Barcelona.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Govert van Brakel.

MAX
De Perstribune
Zondag 11 oktober 2015
Vanaf 12:15 uur op NPO Radio 1
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*