Jan Slagter: ‘Kon het echte leven soms maar net een onsje meer ‘Heel Holland Bakt’ zijn.”

Vorige week zondag hebben meer dan de helft (53 procent) van de tv-kijkers naar de spannende finale van ‘Heel Holland Bakt’ gekeken. 

Ruim 3,8 miljoen tv-kijkers zagen docent Anouk de zevende editie van het bakprogramma winnen van haar medefinalisten Jeanette en Esther. 3.820.000 kijkers is nét geen record. Dat blijft staan op de finale van het zesde seizoen van ‘Heel Holland Bakt’, toen 3.983.000 kijkers afstemden op NPO 1.Anouk mag zich nu de Beste Thuisbakker van Nederland 2019-2020 noemen. Ze wist de juryleden Janny en Robèrt keer op keer te imponeren met haar technieken, creativiteit en originele recepten. 

Angela de Jong, tv-recensent van het ‘AD’ noemt het programma zelf de grootste winnaar van het afgelopen seizoen: “Eigenlijk is ‘Heel Holland Bakt’ de verbeelding van het touwtje-uit-de-brievenbus van Jan Terlouw. Warm, veilig, kneuterig, overzichtelijk, met z’n allen samenklonterend rond het fornuis. Maar vooral: voor elkaar klaarstaan als dat nodig is. Ach, kon het echte leven soms maar net een onsje meer ‘Heel Holland Bakt’ zijn.” 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*