Jan Slagter heeft geen vertrouwen in 50PLUS

Ondanks dat 50PLUS zich, net als Omroep MAX, op ouderen richt gelooft omroepbaas Jan Slagter niet in een toekomst voor deze ouderenpartij. Dat meldt hij in een column op Maxmagazine.nl

Bij 50PLUS, vecht men men elkaar letterlijk en figuurlijk de tent uit. ‘Chaos compleet’, kopte de Telegraaf. ‘Terecht’ meldt Slager.

Slagter: “50PLUS heeft (na de afsplitsing van Liane den Haan) op dit moment nul Kamerzetels en dat blijft uiteraard zo. En dat terwijl de ouderen in ons land een immens kiezerspotentieel vormen met veel gemeenschappelijke belangen. De partij is alleen in de Eerste Kamer vertegenwoordigd door Martin van Rooijen, de senator die hard strijdt voor onze pensioenen. Mijn advies aan Van Rooijen: stap eruit, begin je eigen lijst of sluit je aan bij een andere partij. 50PLUS rest nog slechts de gang naar de notaris om zichzelf op te heffen.”

2 Comments

  1. Wat is hier het nieuws? 55Plus staat hier bij wijze als voorkeuzekanaal op m’n afstandsbediening als ik weer eens hard wil lachen om domme mensen.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*