JAMM FM gaat samenwerking aan met Berget Lewis


Het bekende radiostation op het gebied van soul en funk JAMM FM heeft Dillon en Berget Lewis weten te strikken voor de productie van hun nieuwe jinglepakket.

Dit heeft geresulteerd in jingles die helemaal aansluiten op de muziek van JAMM FM, de beste soul en funk van de eighties tot nu. Nog niet eerder was deze sound te horen in jingles van een Nederlands radio station.

Dillon Lewis: “Radiovormgeving is een vak apart. Om binnen een paar seconden, in iedere jingle, het verhaal, de emotie, en de identiteit van het station neer te zetten is een gave uitdaging. Het was te gek dat ik ook mijn zus Berget Lewis kon betrekken bij dit project omdat wij beiden fan zijn van deze funk soul sound!”

JAMM FM-bestuursleden Eline la Croix en Daniel Zondervan: “Wij waren op zoek naar een specifieke sound maar vonden dit helaas niet bij de bekende jingle producers. Uiteindelijk belandden we bij Berget en Dillon die heel snel begrepen wat we zochten. We zijn enorm trots dit unieke pakket via ons radiostation te mogen presenteren.”

Luister naar het nieuwe jingleplakket via soundcloud:


JAMM FM is te ontvangen in de regio Ouder-Amstel en de stadsregio Amsterdam op 104.9 FM, op DAB+
en online via jammfm.nl

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*