Jacques Kuyf wordt commissaris bij het ANP

Jacques Kuyf treedt per 1 maart 2020 toe tot de Raad van Commissarissen van het ANP. Hij volgt Ebel Kemeling op die, na 6 jaar betrokkenheid bij het ANP, aftreedt in de rol van onafhankelijk commissaris.

De RvC van ANP heeft twee commissarissen afkomstig van aandeelhouder Talpa Network en één niet aan Talpa-verbonden commissaris. Talpa Network-bestuurders Pim Schmitz en Barry Masclee blijven aan als respectievelijk voorzitter en lid van de RvC. 

Als onafhankelijk commissaris is Kuyf eerste aanspreekpunt voor de statutaire directie van het ANP, bestaande uit Martijn Bennis (algemeen directeur) en Bas van Beek (directeur foto). De OR van ANP heeft kennisgemaakt met Jacques Kuyf en positief geadviseerd over een voorgenomen benoeming. 

Jacques Kuyf bekleedt diverse toezichthoudende en adviserende functies en is onder meer partner bij De Vroedt & Thierry (leadership consultancy & executive search). Hij was ook onder meer CEO van FD Mediagroep, CCO van Stage Entertainment International en CEO van marketingbureau FHV/BBDO. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*