Infostrada neemt belang in VIXY video

Infostrada heeft een belang genomen in het videomanagementplatform VIXY. Dit platform stelt uitgevers en eigenaren van videocontent in staat hun video’s op een professionele manier te beheren, publiceren, analyseren en vercommercialiseren. Infostrada wil hiermee nog meer focussen op het leveren van innovatieve oplossingen en diensten op het gebied van online video.

VIXY biedt de mogelijkheid haar videoplayer te verrijken met advertising, interactieve en conversie verhogende elementen; van een ‘eenvoudige’ bestelknop, tot leadgeneratieformulieren. Het softwarebedrijf ontwikkelt naast het videomanagementplatform ook white label videokanalen. 

Karel van der Flier (Infostrada): “Dit is marketing 2.0, het zorgt voor maximale engagement! Je houdt bijvoorbeeld bezoekers veel eenvoudiger binnen de eigen (shop)omgeving en interactieve elementen en call to actions kunnen worden ingericht op campagnedoelen”, “Het platform van VIXY is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk, we zijn trots dit aan ons dienstenpakket te mogen toevoegen.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*