IBC 2020 is afgeblazen

IBC2020 gaat niet door vanwege het coronavirus. De beurs in de Amsterdamse RAI, die traditioneel in september wordt gehouden, kan moeilijk virtueel worden aangeboden.

De International Broadcasting Convention stond dit jaar gepland van 11 tot 14 september. Doorgaans staan er zo’n 1700 exposanten. Volgens de organisatie is de onzekerheid rond het doorgaan van de beurs te groot.

1 Comment

  1. De IBC is al tientallen jaren een beurs die beter om de twee jaar georganiseerd kan worden omdat de ontwikkelingen in de technologie nu eenmaal niet zo snel gaan dat je ieder jaar iets nieuws wil bieden als specialist. Nu die kans er ligt bood de IBC een online experience aan waar ik volstrekt niks van begrepen hebt. Een volgeplempte website met keuzemogelijkheden, maar als is iets relevants als “Sony” in een zoekvenster invulde kwam er gewoon niks. Probeer je het vervolgens met iets kleiners dan kreeg je nog niks. Kennelijk had er iemand besloten alle opsmuk rondom deze beurs wel online te zetten terwijl de kern van de zaak er gewoon niet was. Ja dan haak je snel af en hoeveel geld heeft dat wel niet gekost! Snel schakelen, toch gewoon in onze branche, heeft de organisatie van deze voorbeeldige beurs nog niet bereikt. Doe dan gewoon niks en hou je geld in je pocket.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*