Humberto Tan verlengt contract bij RTL

Humberto Tan verlengt zijn contract bij RTL met drie jaar. De presentator en programmamaker zal zich inzetten voor zowel bestaande producties, waaronder ‘Holland’s Got Talent’, als voor nieuwe programma’s, die hij samen met het mediabedrijf gaat ontwikkelen op het gebied van infotainment en entertainment.

CEO Sven Sauvé over Humberto Tan: “Ondanks de moeilijke beslissing om te stoppen met Late Night, is er nooit enige twijfel geweest over de talenten van Humberto. De gesprekken over de toekomst waren we al gestart en ik ben heel blij dat we onze succesvolle samenwerking voor meerdere jaren voortzetten. Humberto is een multi-talent die oprecht geïnteresseerd is in mensen en boordevol energie en nieuwe ideeën zit. Zo’n alleskunner hoort gewoon bij RTL.”

Humberto Tan reageert: “Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open, dat bleek gewoon binnen RTL te zijn, nieuwe kansen waar ik enthousiast over ben. Zowel op het vlak van presenteren, als het ontwikkelen van nieuwe programma’s. Wat het laatste betreft kan ik alvast zeggen dat ik mijn interesse in persoonlijke verhalen ga combineren met reizen. Kortom, ik kijk met veel plezier uit naar een nieuwe periode van drie jaar bij RTL.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*