Hugo Logtenberg en Bart Voskamp op De Perstribune van MAX 

Journalist/Presentator Hugo Logtenberg en oud-wielrenner Bart Voskamp zijn komende zondag 10 juli te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, van 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1. 

Hugo Logtenberg, de mediagast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, is bij het grote publiek vooral bekend als presentator van Op1 en daarvoor Buitenhof. Komende week neemt hij afscheid van Op1. Logtenberg wil zich meer gaan richten op onderzoeksjournalistiek voor onder meer NRC. Vorige week onthulde Logtenberg in die krant een groot seksueel misbruikschandaal bij de KNVB.

Bart Voskamp, de sportgast in het tweede uur van De Perstribune tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig profwielrenner. Zijn grootste succes behaalde hij in 1996 toen hij als renner van TVM een etappe won in de Tour de France. Voskamp stond bekend als ‘hardrijder’. Hij werd twee keer Nederlands Kampioen op de tijdrit. Ook maakte hij kennis met de donkere zijde van het wielrennen; na afloop van zijn wielerloopbaan gaf Voskamp toe doping te hebben gebruikt.

In De Perstribune signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. En duikt het audio-archief in, op zoek naar passende fragmenten voor beide gasten. 

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
Presentatie: Margreet Reijntjes

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Voetbalnieuws Site: Hugo Logtenberg en Bart Voskamp op De Perstribune van MAX | Al Het Voetbal Nieuws Op Een Rij!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*