Hoofd P&O

AVROTROS zoekt een Hoofd P&O.  
 

AVROTROS is een ambitieuze omroep in een dynamische mediawereld. Met een directie die de lat hoog legt en sterk inzet op de hoogste kwaliteit, bereik en waardering. In dit kader zijn een nieuwe missie, visie en strategie ontwikkeld.

AVROTROS wil een aantrekkelijke werkgever zijn voor de beste professionals in de media. Om dit te realiseren wordt fors geïnvesteerd in een organisatiecultuur waarin verbindend leiderschap, ruimte voor vakmanschap en betrokken medewerkers centraal staan. Professionals voelen zich thuis bij AVROTROS. Om deze ambities waar te kunnen maken zoeken wij per direct een:
Hoofd P&O (32-36 uur per week)

Schets functie
Het hoofd P&O is in staat om de doorontwikkeling van de P&O afdeling verder vorm en inhoud te geven. P&O wordt steeds meer de strategisch adviseur en sparringpartner van management en directie en stelt de klant centraal. Anderzijds beschikt het hoofd P&O over een overstijgende blik en is koersvast. Hij/zij draagt bij aan strategische beleidsvorming op directieniveau, is pro actief in het oppakken van belangrijke organisatie- en P&O-vraagstukken en zet de verdere modernisering van het P&O beleid en dienstverlening binnen AVROTROS door. Het hoofd P&O is een people manager met een juiste balans tussen denken en doen en een hoge mate van mens én resultaatgerichtheid. Hij/zij geeft leiding aan een team van 5 medewerkers, rapporteert aan de zakelijk directeur AVROTROS en zit regelmatig aan tafel bij het directieoverleg.

Profiel
Je beschikt over een relevante opleiding op WO/HBO+ niveau (organisatie- of bedrijfskunde, organisatiepsychologie of soortgelijk). Je hebt ruime kennis van en meerdere jaren ervaring met de ontwikkeling, implementatie en borging van P&O instrumenten en je hebt ruime ervaring  met talent- en competentiemanagement. Verder is leidinggeven bekend terrein voor je en heb je ervaring met een (strategisch) adviserende rol naar de directie. Daarnaast ben je gewend om te functioneren in een dynamische en veranderende omgeving.

Als mens ben je authentiek, positief en verbindend. Een pragmatische zelfstarter met gevoel voor organisatieontwikkeling, die begrijpt wat P&O daar aan kan toevoegen. Je bent in staat medewerkers, management en directie te coachen, te inspireren en te motiveren en weet hen mee te krijgen in (gedrags)verandering en resultaatverbetering.

 

AVROTROS garandeert

· een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie en een dynamische en creatieve werkomgeving

· ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

· een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket

Dienstverband
We bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar voor 32-36 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Reageren
Geïnteresseerd in deze positie? Mail dan je CV en motivatiebrief vóór 14 november 2014 naar vacatures@avrotros.nl ter attentie van Herman Cornet, hoofd P&O a.i. onder vermelding van vacaturenummer 14.039 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*