HilversumTV-special: 15 jaar na Pim Fortuyn

Het is op 6 mei 2017 precies vijftien jaar geleden dat politicus Pim Fortuyn werd vermoord op de parkeerplaats van het Mediapark in Hilversum. Videoplatform HilversumTV kijkt uitgebreid terug met diverse programma’s van voor en na zijn dood, waaronder het interview van Ivo Niehe bij Pim Fortuyn thuis, het lijsttrekkersdebat na de gemeenteraadsverkiezingen in 2002 en het NOS Journaal na de moord op de politicus.

De uitzendingen over Pim Fortuyn zijn hier te bekijken.

HilversumTV komt regelmatig met TV-specials over diverse onderwerpen, waaronder Willem Alexander, Chriet Titulaer, Bart de Graaff, Johan Cruijff en de Tweede Wereldoorlog.

Over HilversumTV
HilversumTV verzamelt de mooiste uitzendingen van de publieke omroep van de afgelopen 65 jaar en biedt deze via web en de gratis apps aan in een overzichtelijke vormgeving. Een eenvoudige zoekfunctie brengt honderden top-programma’s van toen binnen handbereik. De komende tijd wordt het aanbod regelmatig verder uitgebreid. De vandaag gelanceerde eenvoudige Android- en iPhone apps, maken het kijken nog toegankelijker. Door middel van pushberichten kunnen kijkers op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde tv-programma’s, thema’s en tv-specials.

HilversumTV is direct te zien op www.hilversumtv.nl en gratis te downloaden voor Android en iOS (iPhone/iPad). Door middel van AppleTV en Google Chromecast is HilversumTV ook op televisie te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*