HilversumTV herdenkt de 2e Wereldoorlog

Dit jaar is het 72 jaar geleden dat de 2e Wereldoorlog voor Nederland eindigde. In aanloop van de 4- en 5 mei herdenking en viering brengt HilversumTV de meest aangrijpende Nederlandse documentaires, films, reportages en dramaseries over de verschikkingen van deze oorlog nogmaals onder de aandacht. Vooral in deze tijden van diverse oorlogsconflicten in het buitenland, maar ook de onrust en aanslagen binnen Europa is het goed om de verworven vrijheden in Nederland te realiseren.

Op deze pagina van het HilversumTV staan reeds tientallen uitzendingen met de 2e Wereldoorlog als hoofdthema. Komende weken zal de pagina regelmatig worden aangevuld.

Over HilversumTV
HilversumTV verzamelt de mooiste uitzendingen van de publieke omroep van de afgelopen65 jaar en biedt deze via web en de gratis apps aan in een overzichtelijke vormgeving. Een eenvoudige zoekfunctie brengt honderden top-programma’s van toen binnen handbereik. De komende tijd wordt het aanbod regelmatig verder uitgebreid. De vandaag gelanceerde eenvoudige Android- en iPhone apps, maken het kijken nog toegankelijker. Door middel van pushberichten kunnen kijkers op de hoogte blijven van nieuw toegevoegde tv-programma’s, thema’s en tv-specials.

Platformen
HilversumTV is direct te zien op www.hilversumtv.nl en gratis te downloaden voor Android en iOS (iPhone/iPad). Door middel van AppleTV en Google Chromecast is HilversumTV ook op televisie te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*