Hilversum Media Campus start Talent Development Program

Hilversum Media Campus start Talent Development Program per 1 oktober. De werving sluit echter reeds op 17 augustus.

Hilversum Media Campus start vanaf 1 oktober het Talent Development Program, een traineeship dat is specifiek afgestemd op de behoeften van de media-industrie. Het biedt een combinatie van werken en leren in de media waarmee deelnemers met diverse opleidingsachtergronden breed bijgeschoold worden tot allround mediaprofessionals. Onder meer Beeld en Geluid, United en RTL zijn partner van het programma. De werving voor talentvolle young professionals is in volle gang.

Hilversum Media Campus is een initiatief van bedrijven, opleidingen en overheden. De ambitie is om opleidingen en bedrijfsleven in de mediasector dichterbij elkaar te brengen, als antwoord op de snelle technologische ontwikkelingen en veranderende eisen aan de professionals in de sector. Daartoe wordt onder meer het Talent Development Program ontworpen. Het TDP richt zich op young professionals, die pas zijn afgestudeerd aan een mbo-, hbo- of wo-opleiding en dromen van een toekomst in de media-industrie. In het TDP worden zij in 9 maanden klaargestoomd tot allround mediaprofessionals die goed om kunnen gaan met de grote dynamiek van de media-industrie. Ze doen werkervaring op bij deelnemende bedrijven en krijgen een breed praktijkgericht programma aangeboden rondom de inhoudelijke thema’s Creatie, Techniek & ICT, Content en Business. Gemeente Hilversum, Beeld en Geluid, iMMovator, RTL Nederland, United, ROC van Amsterdam, HKU en Media Park zijn vertegenwoordigd in de stuurgroep van Hilversum Media Campus.

Young professionals die mee willen doen in het TDP kunnen zich tot en met 17 augustus aanmelden via de website van Hilversum Media Campus. Voor bedrijven die willen meedoen zijn er nog enkele plekken beschikbaar.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*