Het Podcastjournaal over het laatste actualiteiten op het gebied van podcasts

Hosts Joep van der Laan & Robert Doggers duiken in de nieuwe podcast ‘Podcastjournaal’ dieper in het ambacht van podcasting. Geven nuttige informatie voor makers, handige tips voor luisteraars en nemen je mee in de wereld van sound design.

In deze aflevering: 

  • Overnames en samenwerkingen
  • De wildgroei aan shows en de gevolgen hiervan
  • De vindbaarheid van shows
  • De opkomst van de korte podcast
  • Betalen voor verhalen via abonnementen

We praten met Anne Janssens van Dag&Nacht/Podimo over de introductie van het abonnementsmodel in Nederland. Wat betekent dit voor makers en voor luisteraars. Is dit een onoverkomelijke ontwikkeling?

De Maker van de Maand

Frans Pollux. Host en maker van de VPRO series Bloody Sunday in Roermond en De laatste Dans. Hoe ontdekt hij de verhalen en hoe ziet zijn maakproces eruit? Heeft hij een groot team achter zich? We vragen aan de hand van verschillende audiofragmenten waarop bepaalde keuzes zijn gemaakt: de snelheid van het editen. Verstoppertje met zijn dochter.

De Podcast Exoot

OdePodcast, volgens Martin ter Braake is dit de toekomst. Hij maakt met zijn bedrijf bijzondere audiomonumenten op bijzondere gebeurtenissen. Waar er maar iets te vieren is. Een bruiloft of een begrafenis. Luister naar zijn bijzondere verhaal.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*