Het Nieuwe Normaal, in de media’ gelanceerd

Voor de documentaireserie Het Nieuwe Normaal, in de media dook Joost Koning het afgelopen half jaar in thema’s als grensoverschrijdend gedrag, exceptionele prestaties en fijne werksfeer, discriminatie en inclusiviteit. In zijn zoektocht sprak de acteur/presentator/consultant onder andere met programmamakers, beslissers, sociologen, hoogleraren, beleidsmakers en programmadirecteuren.

Dat levert verrassende en interessante inzichten op, zo bleek uit de voorpremière van deze in opdracht van BM (Broadcast Magazine) gemaakte vierdelige documentaire. In Beeld & Geluid in Hilversum werd deel 1 en 4 vertoond van Het Nieuwe Normaal, in de media, onder andere in het bijzijn van enkele geïnterviewden (zoals regisseur Jos Budie, documentairemaker Kees Schaap en AVROTROS-presentatrice Mischa Blok) en uiteraard Joost Koning zelf.

Het eerste deel van Het Nieuwe Normaal, in de media is te bekijken via broadcastmagazine.nl en Youtube. Vrijdag komt deel 2 online en begin volgende week zijn deel 3 en 4 te bekijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*