Herman van der Zandt terug in nieuw seizoen Met het Mes op Tafel

Maandag 2 april gaat het nieuwe seizoen van Met het Mes op Tafel van start! De kennis- en blufquiz van MAX is maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur te zien op NPO 2. De presentatie is in handen van Herman van der Zandt.

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Drie deelnemers pokeren tegen elkaar met antwoorden op vragen. De winnaars van maandag, dinsdag en woensdag strijden op donderdag in de finale om een bonus.

De deelnemers kunnen vragen verwachten in de categorieën: aardrijkskunde, ambachten, beeldende kunst, film, geloof & bijgeloof, geschiedenis, hoe was het ook weer?, levende natuur, literatuur, schone schijn, muziek, rekenen & taal, sport, televisie en wetenschap & techniek.

Met het Mes op Tafel app
Kijkers kunnen Met het Mes op Tafel ook zelf spelen! Met de officiële Met het Mes op Tafel-app dagen vrienden of willekeurige spelers elkaar uit om te pokeren met antwoorden. Klik hier voor meer informatie over de app.

Met het Mes op Tafel
Vanaf maandag 2 april
Elke maandag tot en met donderdag rond 19.50 uur op NPO 2
Presentatie: Herman van der Zandt
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*