Henkjan Smits: ‘Ik weet er niks van. Ik heb het niet gezien of het is wel gebeurd, maar het is mij helemaal niet opgevallen’

Talentenjachten liggen door de misstanden bij The Voice of Holland onder een vergrootglas. Henkjan Smits herkent de berichtgeving van The Voice of Holland niet uit zijn tijd als oud Idols-jurylid. “Ik kan alleen zeggen: Ik weet er niks van. Ik heb het niet gezien of het is wel gebeurd, maar het is mij helemaal niet opgevallen. Of zoals jij [Merel Koman, red.] zegt: het is een andere tijd, toen gebeurde het niet of zó erg achter de schermen dat wij het niet doorhadden als juryleden.” Dat meldt hij in de podcast Off the Record.

Het nieuws rondom The Voice of Holland kent volgens Henkjan alleen maar verliezers. “Ik lees deze berichten en denk alleen maar: Dit nieuws heeft alleen maar verliezers. Dit is zo vreselijk. De slachtoffers zijn natuurlijk de eerste verliezers, maar ook de daders zijn verliezers. De producent is een verliezer, de zender is een verliezer, iedereen verliest hier en het is vreselijk dat het gebeurd is.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*