Hella van der Wijst vertrekt bij EO


Hella van der Wijst stopt binnenkort als presentatrice en blogger voor het EO-programma Ik mis je.

Voor de lezers en kijkers van Ik mis je schreeft ze op de website van het programma een afscheidsblog. ‘Ik kijk terug op een mooie tijd.’

Van der Wijst: ‘Na vier jaar bij de EO met inzet en plezier programma’s te hebben gepresenteerd zoals Ik mis je, Geloof en een Hoop Liefde, De Nieuwe DagEO-live, Thuis op 5, Het Vermoeden en De Nachtzoen, loopt mijn contract af en volgt een (voorlopig) afscheid. Ik kijk terug op een mooie tijd met mooie programma’s om te maken en hele fijne collega’s om mee te werken. Mijn boek TROOST als je iemand mist is mijn afscheidscadeau aan de EO en aan u geworden. In de hoop dat troost volop gedeeld blijft worden niet alleen op tv. Ik wens mijn opvolgster Minella van Bergeijk succes.’

De tv-presentatrice heeft nog geen nieuwe plannen voor een nieuw tv-project. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*