Hella van der Wijst ruilt KRO-NCRV in voor EO/IKON

Hella van der Wijst gaat mee presenteren voor het dagelijkse EO-programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ en vanaf dit najaar van 2015 is ze het gezicht van een nieuw IKON-programma over levensbeschouwing en spiritualiteit op NPO 2.

Hella Van der Wijst heeft al een flinke tv-carriére opgebouwd Ze werkte voor ‘KRO Brandpunt’,  KRO Magazine, ‘Kruispunt TV’ (RKK), en ‘KRO De Wandeling’.

Hella van der Wijst over haar overstap: ‘Ik kijk er naar uit om bij EO/IKON aan de slag te gaan! Het voelt na bijna vijfentwintig jaar als loslaten: ik werkte met veel plezier bij de KRO. Het voelt zo ongeveer als toen ik het ouderlijk huis verliet en op kamers ging: goed om te doen, maar ook echt een stap. Ik vind het een eer om gevraagd te worden door een waardevolle publieke omroep als EO/IKON. Zij staan voor aansprekende en tegelijk verdiepende programma’s. Ik hoop bij hen mijn belangrijkste drijfveer als journalist en presentator verder uit te bouwen: mooie programma’s ontwikkelen die mensen informeren, inspireren en aan het denken zetten.’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*