Heel Holland Bakt wint Televizier-Ster Digital Impact 2019

Gisteren werd op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala bekendgemaakt dat Heel Holland Bakt de Televizier-Ster Digital Impact 2019 heeft gewonnen. Presentatrice Britt Dekker verraste André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven tijdens de opnames van het populaire MAX-programma. De Televizier-Ster Digital Impact is de prijs voor het lineaire tv-programma met de leukste online ervaring.

Het was een totale verrassing voor André, Janny en Robèrt. Tijdens de opnames van Heel Holland Bakt werden zij overvallen door Britt Dekker, die hen de Televizier-Ster Digital Impact 2019 overhandigde. Heel Holland Bakt is daarmee het programma met de meeste stemmen in deze categorie. Naast Heel Holland Bakt waren Boer zoekt Vrouw en Expeditie Robinson genomineerd. Het is voor de tweede keer dat de Televizier-Ster Digital Impact werd uitgereikt.

Heel Holland Bakt is online volop aanwezig. Onder meer met een app vol fijne video’s, kakelverse recepten, fantastische fotoframes en nog veel meer extra’s om van te smullen. Op de website van het programma kunnen kijkers eveneens terecht voor lekkere recepten, allerhande informatie en bijzondere extra’s. Afgelopen seizoen werd de online HHB-adventskalender geïntroduceerd. In december kon elke dag een vakje worden geopend, met daarin zowel online als fysieke prijzen. Tot slot is Heel Holland Bakt ook op social media goed vertegenwoordigd. Met het laatste nieuws, extra content en heel veel meer!

De Televizier-Ster Digital Impact is een publieksprijs. Heel Holland Bakt geeft daarom graag iets terug aan de fans. Alle bakkermakkers maken kans op dé finaletaart van Anna! Vrijdag 11 oktober, in de uitzending van Tijd voor MAX, overhandigt ze de taart aan een gelukkige winnaar. Daarnaast worden 10 bakkersbonnen weggegeven, zodat ook mensen thuis het feestje mee kunnen vieren. Meedoen? Ga dan naar de site.

Heel Holland Bakt wordt geproduceerd door Blue Circle, GAMEDIA is de ontwikkelaar van de HHB-app.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*