HBO Max kondigt eerste Nederlandse Original aan

HBO Max heeft vandaag de eerste Nederlandse Max Original aangekondigd. Lisa Loeb zal de Nederlandse versie van de Max Original hit-serie FBoy Island presenteren: FBOY ISLAND NEDERLAND. De tiendelige serie wordt geproduceerd door WBITVP.

FBoy Island is bedacht door Elan Gale (The Bachelor franchise) en volgt drie vrouwen die naar een tropisch eiland afreizen waar zij worden vergezeld door 16 mannen – 8 zelfverklaarde “Nice Guys” op zoek naar liefde, en 8 zelfbenoemde “FBoys”, die er zijn om te strijden voor een aanzienlijke geldprijs.  

In deze datingshow met een flinke dosis humor navigeren de vrouwen samen door de datingpool in de hoop de ware liefde te vinden. Naarmate de serie vordert, wordt alles onthuld: wie is een Nice Guy, wie is een FBoy en voor wie kiezen de vrouwen uiteindelijk? FBoy Island is een programma met een knipoog naar het dating genre en een sociaal experiment dat eeuwenoude levensvragen stelt als: kunnen FBoys echt veranderen? En eindigen Nice Guys altijd als laatste?  

FBoy Island was de meest succesvolle lancering van een HBO Max Original reality-serie sinds de start van het platform, en het aantal kijkers groeide elke week. The Washington Post prees de serie met “heerlijke twists” en TIME noemde het een “meeslepend en slim meesterwerk” met een “slimme uitvoering”. Een tweede seizoen van het Amerikaanse programma is al aangekondigd, wederom gepresenteerd door de bekende stand-up comedian Nikki Glaser. 

Reactie Lisa Loeb

FBOY ISLAND NEDERLAND wordt gepresenteerd door cabaretier, schrijver, zangeres, en presentator Lisa Loeb (winnaar De Slimste Mens 2021): “Ik ben ontzettend vereerd en trots dat ik de Nederlandse versie van FBoy Island mag presenteren voor HBO Max. Ik ben gek op datingshows en deze is wel heel bijzonder; het is een komische show en er zitten allerlei heerlijke twists in. Ik kijk dan ook uit naar de opnames!”

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*