Hart van Nederland, Shownieuws en Weer.nl nu gevestigd in voormalig NCRV-gebouw


Na maanden verbouwen en voorbereiden was het 19 december dan eindelijk zover. De uitzendingen van Hart van Nederland, Shownieuws en Weer.nl zijn nu gevestigd aan de Schuttersweg in Hilversum. 

Dit (voormalig NCRV) pand zit geschakeld verbonden aan het pand van Talpa Network op de Bergweg, waar de overige radio- online- & TV faciliteiten van Talpa Network zich bevinden.


Voorheen werden deze uitzendingen vanuit Studio 31 op het Mediapark in Hilversum. Hier zat ook de regie gevestigd. Ook deze faciliteit heeft Talpa naar de Schuttersweg gehaald.  Voor kleinere producties, waaronder “Lachen om Home Video’s”,  is een tweede studio met een fysiek decor. De faciliteiten neemt Talpa af bij EMG (voorheen United).

2 Comments

  1. Dacht dat ze al lang op de Bergweg zaten, maar blijkbaar was er dus eerst deze tussenoplossing nadat ze uit Amsterdam zijn vertrokken.

  2. Interessante ontwikkeling, zeker in het licht van de (mogelijke) fusie met RTL. RTL had jaren geleden een gebouwenmix op Kerkelanden (waar ik vandaag eigenlijk in Studio 33 had moeten staan, echter zit ik met corona thuis), waar men destijds afscheid van nam en naar het Mediapark verhuisde. Ik ben benieuwd hoe het fusiebedrijf hiermee straks omgaat: houden ze de willekeur aan bedrijven of krijgen we dadelijk in NL wellicht een RTL Campus?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*