Harry de Winter: ‘Wintertijd komt terug op tv!’

Het programma Wintertijd TV komt vanaf begin januari 2020 terug op NPO 2. Dat meldt Harry de Winter op zijn Facebookpagina. De gasten worden binnenkort bekendgemaakt. Het nieuwe programma krijgt de titel: ‘WINTERTIJD 2020’.

Wintertijd was een muzikaal praatprogramma van presentator Harry de Winter dat hij eerst bij RTL 4 presenteerde en later bij verschillende andere zenders. Het werd tussen 2000 en 2010 geproduceerd door zijn bedrijf IDTV. Sinds 22 mei 2016 presenteert Harry de Winter wekelijks Wintertijd bij 40UP Radio. 

3 Comments

  1. Volgens Harry de Winter op Twitter komt Wintertijd maar 5 maal terug, van 1 t/m 5 januari 2020. Zijn radioprogramma op 40UP Radio doet hij al een jaar niet meer.

  2. Heel veel succes Harry de Winter… Groet van Simon Visser…(de bedenker van het programma idee ‘Headhunter’) … Dat kan jij je vast nog wel herinneren…

    • Heel fijn dat het weer terugkomt, jammer dat het maar voor 5x is nu. Ik vond het altijd n goed p r ogramma niet alleen voor de muziek maar ook de verhalen van de gasten.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*