Hans van Willigenburg en Teun de Nooijer op De Perstribune

Zondag 19 mei 2019 zijn oud-presentator Hans van Willigenburg en oud-hockeyer Teun de Nooijer te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Hans van Willigenburg, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, was in 1976 en in 1980 medepresentator van het Eurovisie Songfestival. Het festival werd destijds in Nederland gehouden. Met Van Willigenburg, ook bekend als omroeper van KROen als presentator van Klassewerk en Koffietijd, blikken we terug op het Eurovisie Songfestival van dit jaar.

Teun de Nooijer, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is bezig aan zijn laatste wedstrijden als coach van de hockeyvrouwen van Bloemendaal. Zijn ploeg eindigde dit jaar als voorlaatste in de hoofdklasse en speelt nu playoffduels om degradatie te voorkomen. De Nooijer is zelf oud-speler van Bloemendaal. Hij wordt gezien als één van de beste hockeyers die Nederland heeft gekend.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden. Met deze week daarbij onder meer aandacht voor de grootste uitglijders in de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival.

De Perstribune wordt gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*