Hallo Nederland verhuist naar NPO 2

Vanaf maandag 5 september is Hallo Nederland weer te zien! Het nieuwsprogramma van MAX verhuist van zender én verandert van tijdstip, Hallo Nederland wordt vanaf komend seizoen iedere werkdag uitgezonden om 18.30 uur op NPO 2.

Uitgerust en met veel enthousiasme beginnen Carrie ten Napel, Jeroen Latijnhouwers en Mascha de Rooij weer aan het nieuwe seizoen van Hallo Nederland. Het nieuwsprogramma start het nieuwe seizoen bijzonder door in september iedere week vanaf een andere locatie uit te zenden. In de eerste week, van 5 tot en met 9 september, zendt Hallo Nederland vanaf de zomerse locatie Noordwijk uit.

Hallo Nederland brengt ook aankomend seizoen weer dagelijks actuele, ontroerende en verrassende verhalen van eigen bodem, met extra aandacht voor regionaal nieuws. Daarbij focust het programma zich in het nieuwe seizoen op positieve en hoopgevende verhalen. Hallo Nederland brengt mooie reportages die de kijker inspireert, oplossingen biedt en die bovenal authentiek zijn. Naast Jeroen Latijnhouwers schuift afwisselend Carrie ten Napel of Mascha de Rooij aan. 

Hallo Nederland
Vanaf maandag 5 september
Maandag tot en met vrijdag om 18.30 uur op NPO 2
Presentatie: Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij
www.omroepmax.nl
www.facebook.com/hallonederland

#HalloNederland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*