Grafische divisies van Videohouse en United verder onder de naam BOOST Graphics

 BOOST Graphics is de naam van het gezamenlijk initiatief van het Nederlandse United en het Belgische Videohouse. Het label telt meteen veertig medewerkers. De specialisten op het gebied van live graphics, augmented reality (AR) en motion & design bundelen vanaf vandaag hun krachten onder deze vlag.

BOOST Graphics is een kleurrijke mix van motion designers, graphic designers, gepassioneerde programmeurs en gemotiveerde live graphics-specialisten. Het label biedt klanten het complete pakket om hun boodschap op een creatieve en onderscheidende manier over te brengen op elk mogelijk medium.

United en Videohouse zijn facilitaire dienstverleners voor media die vallen onder de Euro Media Group. Zowel United als Videohouse zien de vraag naar de graphics activiteiten sterk groeien. De specialisten werkten al regelmatig samen aan indrukwekkende producties, maar door de krachtenbundeling kan de markt nu ook op graphics vlak profiteren van een nog breder palet aan diensten, kennis en ervaring. BOOST houdt kantoor in zowel Hilversum als Vilvoorde. Beide bedrijven leveren samen al meer dan vijftien jaar creatieve grafische oplossingen. Ontwerpen, oplossingen en diensten worden dagelijks gebruikt door omroepen, mediabedrijven en overheidsorganisaties.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*