Govert van Brakel op De Perstribune

Zondag 13 oktober zijn oud-radiopresentator Govert van Brakel en voetbalscheidsrechter Danny Makkelie te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Govert van Brakel, te gast in het eerste uur van De Perstribune tussen 12.00 en 13.00 uur, was decennialang één van de stemmen van de Nederlandse radio. Op NPO Radio 1 presenteerde hij onder meer het NOS Radio 1 JournaalNOS Langs de Lijn én De Perstribune. Vorig jaar ging hij met pensioen. Komende week verschijnt van zijn hand het boek Moet je horen….., met verhalen en persoonlijke anekdotes over honderd jaar radio in Nederland.

Danny Makkelie, te gast in het sportuur tussen 13.00 en 14.00 uur, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste en beste scheidsrechters van Nederland. Dit seizoen leidde hij onder meer de topper tussen PSV en Ajax en de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Atlético. Maar behalve óp het veld, timmert Makkelie ook aan de weg naast het veld, als videoscheidsrechter. Als VAR was hij onder meer actief op het WK en bij de laatste Champions League-finale.

In De Perstribune staat mediakenner Ron Vergouwen stil bij opmerkelijke mediagebeurtenissen uit het heden en het verleden.

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes.

De Perstribune
Elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur
Bij MAX op NPO Radio 1
www.maxvandaag.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*