Glazen Huis-dj’s in quarantaine door corona

Glazen Huis-dj’s Rob Janssen en Sophie Hijlkema zijn vanavond positief getest op corona en gaan vanaf nu met Barend van Deelen in quarantaine. Het drietal heeft gezamenlijk besloten om door te gaan met hun actie voor Het Vergeten Kind. Ze zetten zich tot kerstavond dag en nacht in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vergeten kinderen van Nederland.  

De dj’s hebben vanavond een gesprek gehad met de huisarts en voelen zich goed genoeg om door te gaan met 3FM Serious Request. Zij blijven de rest van de week onder toezicht van de huisarts. Gasten die langskomen bij het Glazen Huis doen hun gesprekken met de dj’s via de brievenbus, net als alle bezoekers van 3FM Serious Request. De geplande optredens kunnen doorgaan en vinden plaats in de buurt van het huis. Bezoekers kunnen nog steeds naar De Nieuwe Stad in Amersfoort komen om de optredens bij te wonen, zij lopen op die manier geen gevaar op besmetting. 

27 Comments

 1. Ach we gaan weer vrolijk verder met de propaganda om de mensen bang te maken en een bepaalde hoek in te krijgen. Laten we naast de oorlog in Oekraïne en de klimaathoax ook het verkoudheidsvirus weer eens van stal halen.

  • Nee hoor Freek, iedereen ziet dat er geen hond komt voor het glazen huis. De reanimatie van wat ooit groot was is begonnen. Hebben gisteren geen nieuwe tussenstand gegeven. Welke reden zou dat nou toch hebben? Ik begrijp dat je anders wilt, dat wil ik ook voor het goede doel maar het zit er gewoon even niet meer in.

   • Hans ga dan lekker naar de commerciële goede doelen actie luisteren waar een miljardair bedelt om geld. Ik weet wel wat ik sympathieker vind. Wappies.

    • Je bent zelf een wappie door nog steeds maar niet in te willen zien dat je belazerd bent met dat hele corona gebeuren. Is ook moeilijk toegeven snap ik wel. Er zijn niet meer mensen overleden in 2020 en 2021 dan in de jaren ervoor. Ook in dit jaar niet. Corona in een influenza virus gelijk aan de griep. Sterker nog het is de griep want die was geheel uit de statistieken verdwenen in 2020 en 2021. Dat verzin ik niet zelf maar is gewoon een feit.

 2. Oh ik wist niet dat het wappiebuis was hier? Mensen krijgen het toch nog steeds? Ze gaan toch gewoon door? Of is alles een complot voor de internet brigade nu?

  • ik ben wel slim genoeg om mijn vlag normaal op te hangen, poetin een massa moordenaar te vinden en de fvd een clubje idioten te vinden. kun je nog wat van leren wappie

    • Natuurlijk had je dat niet verwacht, als je je omgeeft met wappies en hun theorieën ga je er op een bepaalt moment vanuit dat de hele mensheid zo dom is omdat je niets anders meer hoort. Gewoon eens in de wereld van de niet wappies komen. Dat gaat je verwachtingspatroon in mensen een stuk omhoog.

 3. Niet boos worden Freekie en snel op reactie plaatsen als je uitgetypt bent. Even rustig tot 10 tellen, de fouten eruit halen en rustig verzenden. Fijne kerst alvast!

 4. Vind je het Gek Freek;
  – je laten injecteren met een chip van Microsoft want ze offeren kinderen en Poetin is slachtoffer van WHO.-
  Das nogal wat zeg.
  En de NOS zegt daar niks over..??.wel Zelwnsky knuffelen. En dan nou corona in het glazen huis? Ha..zie jij mondkapjes? Ze mogen blij zijn dat het geen schurft is.
  En dat dan wappie noemen..????

  Blijf daar maar kalm onder…

  🤑🍷

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*