Glazen Huis 3FM Serious Request sluit vanavond

Donderdag 18 december

Vanavond gaat Het Glazen Huis op slot voor de jaarlijkse Serious Request-actievan 3FM. Dit jaar gaan de dj’s Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Domien Verschuren achter slot en grendel om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Tot nu toe is het bedrag elk jaar spectaculair hoger dan het voorgaande jaar.

Zoals elk jaar gaat het geld naar de slachtoffers van een stille ramp, een ramp die niet volop aandacht krijgt in het nieuws. Op 24 december worden de dj’s bevrijd en wordt bekend gemaakt hoeveel geld er is ingezameld om vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden te kunnen helpen. 

De actie is niet alleen te volgen op de radio. In de week van 18 t/m 24 december het doel waarvoor 3FM zich inzet, ook op TV en online wordt aandacht besteed aan de actie. 

 

 

BNN doet in samenwerking met NOS de hele week verslag van 3FM Serious Request. Sophie Hilbrand volgt de 3FM-actie voor het Rode Kruis op de voet. Ze ontvangt BN’ers die zich inzetten voor de actie en ze praat met kenners over de stille ramp die dit jaar centraal staat.

Donderdag 18 december is bij BNN/NOS op NPO3 tussen 19.30 en 20.50 uur de sluiting van het Glazen Huis te zien. Meer over de verslaggeving op de BNN-site.

Bekijk de spotvoor het goede doel:

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*