Giel Beelen stopt met radiomaken

Giel Beelen heeft via social media aangekondigd na een kwart eeuw te stoppen met landelijke radio. In een uitgebreide Instagram-post vertelt hij dat hij eind dit jaar de microfoon aan de wilgen hangt om een wereldreis te gaan maken.

Giel Beelen:

Samen met mijn grote liefde ga ik in 2023 de wereld rondreizen en helemaal in het nu leven 💞
Ontzettend spannend en we hebben er onwijs veel zin in!
Ik heb het er in mijn podcast KUKURU vaak over; Wie ben je in essentie? Wie ben je zonder je werk, of zelfs zonder je naam? Wie ben ik zonder het mannetje van de radio te zijn?
Voor het eerst in 25 jaar geen radio maken 😬

Mijn contract zou tot 2023 doorgaan maar voor dit grote avontuur heb ik dit in overleg vervroegd.
Ik dank BNNVARA en de NP  dat ze mij het vertrouwen hebben gegeven dat we in de toekomst vast nog mooie dingen gaan maken…maar volgend jaar dus ff niet 😜
Het was het meest lastig om dit nieuws aan mijn directe radioteam vertellen maar gelukkig kennen ze mij ☺️

Tot het eind van het jaar knallen wij, samen met jou, elke werkdagavond met veel liefde op NPO Radio 12

14 Comments

  1. Verstandig !!!! Die wereldreis zal wel na 3 maanden in n ruzie eindigen, nee het voornemen om te stoppen met radio-maken !!! Tikkie laat, maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald !!!

    • Heb je t tegen mij en niet tegen Herman? LOL! En ik? Je moest s weten Juul, maar ook voor jou is Wikipedia nog niet weggelegd. Schrijf s n boek over microfoonstandaarden, of over sigarenbandjes, heb je meer kans op onsterfelijkheid.

  2. Beelen is door zijn grappen heen, gaat ff jaartje naar amerika daar zich opsluiten in een hotelkamer en gaat de hele dagen naar Howard Stern luisteren en zijn grappen jatten, komt “fris’ weer terug en gaat weer radiotje spelen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*