Gerard Timmer is geklaag over publieke omroep zat

In een Parool-interview geeft NOS-Baas Gerard Timmer zijn visie op de publieke omroep. Hij gelooft dat Oranje en de Eredivisie bij de publieke omroep thuishoren. Evenals STER-reclames als secundaire inkomstenbron. Timmer: “NPO raakt anders nog afhankelijker van de politiek.”

Hij staat achter het regeerakkoord, waarin staat vermeld dat het kabinet een stevige publieke omroep voorstaat. Timmer wil af van de negatieve berichtgeving en hoopt op een positieve visie op het belang van de publieke omroep.

“Er komen alleen maar issues uit Hilversum: te weinig geld, te dure programma’s, presentatoren die te veel verdienen. Allemaal gedoe. Laten we nou eens tonen dat we als publieke omroep van betekenis zijn. Laten we een verhaal afsteken dat energie geeft in plaats van energie zuigt”, aldus Timmer.


Lees het hele interview in De Parool

1 Comment

  1. In zijn volgende interview wordt de schuld geheel bij de kijker en luisteraar gelegd? Timmer vindt veel, maar onderbouwt weinig. Bij zo’n interview denk ik: “Is deze man wel geschikt voor zijn huidige functie?”

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*