Georgette Schlick benoemd tot RvC-lid van Ajax

Georgette Schlick is vrijdagmiddag 28 januari benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV. Dat gebeurde tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) die online heeft plaatsgevonden.

Deze benoeming is geformaliseerd met ingang van 28 januari 2022, en geldt voor een periode van drie jaar en tien maanden, tot en met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in november 2025.

3 Comments

 1. Voor wie is dit belangrijk nieuws ??? Misschien voor Daniel Dekker van Radio 5, die is of was voorzitter van de Ajax-fanclub !!

 2. Tja, Herman inderdaad,
  Collega Tom Mulder † zei altijd bij dit soort zaken: “Het buro voor nutteloze informatie”

  Maar mevrouw Schlick heeft dit gedaan erg indrukwekkend is het niet:
  ===================
  “Georgette Schlick is momenteel ceo Nederland en België van Fremantle. Ook is zij ceo geweest van SBS en Dutchview, waarmee zij een ruime leiderschap ervaring, met name in de media heeft opgedaan. Schlick heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar zij in 1996 is afgestudeerd.”

 3. Mevrouw Schlick die opnieuw haar reet er in draait bij en grote organisatie waar ze helemaal geen verstand of feeling mee heeft. Alleen lekker interessant doen en geld binnen harken.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*