Gary Mey Commercial Director Brand Partnerships 538Groep

Gary Mey start dit najaar als Commercial Director Brand Partnerships bij de 538 Groep. Hij is in die functie verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten als branded content, non spot, events, sponsoring en partnerships van de 538Groep, waaronder de radiozenders Radio 538 en SLAM!FM vallen. Mey start 20 oktober bij de 538Groep.

Mey was hiervoor werkzaam als Sales Director bij Schiphol Media. Daarvoor was hij onder meer Manager Joint Promotions & Shared Revenue bij Talpa Media, Commercial Manager RTL Netherlands /RTL Radio/ IP en Sales Manager bij R+R Advertising. 

Gary Mey: ‘Ik ben ontzettend trots om voor deze functie gevraagd te worden. Na een prachtige 7,5 jaar Schiphol Media was het tijd voor een nieuwe stap. Terugkeren naar mijn oude liefde radio en dan ook nog eens bij de marktleider was een kans die ik niet kon laten lopen. De radio branche kent momenteel net als andere mediatypes geweldige uitdagingen. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen om met een professioneel team met enthousiaste collega’s bestaande partnerships uitbouwen en nieuwe brand partnerships aan te gaan.’

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*