Front-end Developer (24 uur p/w)

Filmdistributeur met grote liefde voor arthouse films. Dit jonge mediabedrijf in Amsterdam heeft sinds kort een nieuw online platform gelanceerd en zoeken hiervoor een ervaren Front-end Developer. Op dit nieuwe, en vooral heel leuke(!), platform kunnen bezoekers zelf een film uitkiezen die ze in de bioscoop willen bewonderen. Je komt te werken op kantoor in Amsterdam-Noord.

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke en communicatief vaardige Front-end Developer die een ruime ervaring heeft in het onderhouden en verder ontwikkelen van een CMS gedreven platform. Jij bent een zelfredzame enthousiasteling die houdt van snel schakelen.

Je bent verantwoordelijk voor het in de lucht houden en beheren van het platform. Je dagelijks werk zal bestaan uit het oplossen van bugs en implementeren van nieuwe functionaliteiten. Een belangrijk onderdeel van je werk wordt het meedenken over verbeteringen aan het platform en het opzetten van projecten om dit te realiseren.

 
De eisen. 

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in ICT of een aantoonbaar niveau in deze sector en hebt minimaal drie tot vijf jaar werkervaring.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, bent enthousiast en kan goed klantgericht denken. Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en kan hier schriftelijk net zo goed mee overweg.
  • Als je Frans en/of Duits beheerst is dat een pre.
  • Verder heb je ervaring met front end development en/of templating;
  • heb je ervaring met het beheren van CMS’en en ervaring in projectmanagement;
  • ben je bekend met Google Analytics, SEO en systemen als OpenGraph;
  • ben je bekend met de ontwikkelmethodiek SCRUM;
  • heb je een grote affiniteit met social media en crowdfunding.
  • Bekendheid met ZenD framework is een pre en een liefde voor film en/of aantoonbare ervaring in de filmindustrie wordt ook zeker als pre gezien.

 
Het aanbod.
Wij bieden een functie voor drie dagen (24 uur) in de week in een klein, enthousiast team voor iemand die de Europese bioscoopwereld kennis wil laten maken met de mogelijkheden van Cinema on Demand. 

Soliciteer HIER of kijk verder op de Spreekbuis.nl vacaturepagina. 

– See more at: http://spreekbuis.nl/vacature/front-end-developer-24-uur-pw#sthash.WeAWgvk0.dpuf

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*