Frank Volmer (Ster) benoemd tot voorzitter Screenforce

Op donderdag 5 december is Frank Volmer, algemeen directeur van Ster, benoemd tot voorzitter van Screenforce. Frank volgt Ton Rozestraten (CCO van RTL) op, voor wie de termijn van twee jaar verstreken is.

Frank Volmer is in 2016 begonnen als algemeen directeur van Ster. Daarvoor heeft hij, met een korte onderbreking, ruim 20 jaar gewerkt bij Telegraaf Media Groep (TMG) waar hij diverse posities bekleedde. Hij startte zijn carrière in 1988 bij Dagblad De Telegraaf. Bij TMG was hij mede verantwoordelijk voor de initiatie van omroep WNL, omroep Powned, Vrouw, Sp!ts, TMG Video, TMG digitaal. Zijn laatste functie bij TMG was algemeen directeur Landelijke Media.

Naast zijn professionele loopbaan is Frank een van de initiatiefnemers van Stichting De Harde Leerschool en bestuurslid bij Heilige Boontjes in Rotterdam. Beide initiatieven helpen mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer volop mee te draaien.

Frank Volmer (rechts) over zijn benoeming als voorzitter: “Ik zie er naar uit het stokje van Ton Rozenstraten over te nemen en een bijdrage te leveren aan het versterken van TV en video in het medialandschap.” 

Het Screenforce bestuur wordt gevormd door Frank Volmer (Ster), Ton Rozestraten (RTL), Allard Ruyl (Talpa Network), Susan van Geenen (The Walt Disney Company), Rogier van de Paverd (Viacom), Max Schoorl (Discovery) en Screenforce Directeur Michel van der Voort.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*