Frank van ’t Hof vervangt Rob Stenders

Frank van ’t Hof zal tijdelijk de plek van Rob Stenders achterlaat in de middag op NPO Radio 2 overnemen. Gisteren werd officieel bekend dat Stenders naar Radio Veronica gaat en deze maand al met zijn werk voor de NPO stopt.

Momenteel is de omroep met de NPO in gesprek over een nieuwe invulling van de middagprogrammering.

8 Comments

 1. Als ze slim zijn laten ze hem daar ook voor vast zitten geen giel geen jeroen van inkel en al zeker niet annemieke schollaart of emmely de wilt die zou nog wel kunnen.

 2. Waarom altijd maar die Frank? Hebben ze niemand anders die kan invallen bij de NPO Radio 2. Zijn manier van radio maken bevalt mij totaal niet.

  • Saai en slap aftreksel van de Platenbonanza.
   Frank het duidelijk de opdracht gekregen om heel vaak Platenpaleis te zeggen. Had tot de nieuwe programmering gewoon een normaal programma neergezet i.p.v. nu slechter het zelfde te gaan doen. Het programma is echt totaal sfeerloos.

   • Je was wel heel snel met je oordeel over Frank van ’t Hof. Ik heb de hele week geluisterd en hij doet dat als vervanger best aardig, leuke knul Frankie en hij draait zeker niet als Rob, nu veel meer middlle-off-the-road-hitjes (maar gelukkig dan geen Sweet en Status Quo meer), maar hij kan het niet op de lange termijn dragen, daar is ie voor Radio 2 vind ik toch nog wat te jong voor, hij wordt zondag 34.

    Maar waarom ze dit het Platenpaleis noemen begrijp ik niet goed, want het is wat plaatjes betreft heel wat anders dan Het Platenpaleis van Frankie op de vrijdagavond, waar ik nu naar luister. Dat doet Frank leuk en enthousiast met allemaal bekende dans- en disco-classics om het weekend mee in te luiden en met veel verzoekjes van de luisteraars. Dan heeft ie op zaterdag ook nog een programma over de liefde op Radio 2, maar nooit gehoord, daar ben ik te oud voor en te graag een vrijgezel, maar bovendien geloof ik Frank niet als Lieve Mona en liefdespecialist, hou je bij je leest Frank!

    Maar goed, Frank doet het als voormalige nachtruckkersvriend best aardig als vervanger nu op de middag en Frank is een harde werker die het allemaal niet is aan komen waaien, dat is ook wat waard.

    En dan zo om 22.00 gaat Giel Beelen voorlopig twee maanden Late Night Stenders opvolgen. Er is nog niets over bekend verder, behalve dat het FraGiel heet, ben benieuwd.

    Nu ik het toch over Radio 2 heb, onderstaande tweette ik gisteravond nog ff. Vond het wel nodig. Op Radio 5 doen in De MAX! HenkJan Smits en ManuelaKemp het ook samen. Dus Jurre …

    Tweet:

    Ik luister nu (af en toe) naar Rabbering Laat op Radio 2 omdat @CielkeSijben daar sinds kort de ‘side-kick’ is van @paul_rabbering. Ik vind al jaren dat Cielke een eigen programma verdient en nu de 2e k*tviool? Laten ze er een gelijkwaardig deejayship van maken: Paul & Cielke!

    Lator.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*