Frank Snoeks in Perstribune jubileum-uitzending

In de 250ste aflevering van het NPO Radio 1 media- en sportprogramma De Perstribune van MAX zijn komende zondag Frank Snoeks en Annamarie Thomas te gast. De Perstribune zendt zondag live uit vanaf het Festival van het Nieuws vanuit Beeld & Geluid in Hilversum. 

Frank Snoeks is één van de bekendste stemmen van Studio Sport. Het goud van Marianne Timmer in Nagano en de legendarische WK-doelpunten van Dennis Bergkamp en Robin van Persie werden door hem als commentator begeleid. Sinds een paar seizoenen concentreert Snoeks zich op voetbal.

De tweede gast, Annamarie Thomas, is tweevoudig wereldkampioen afstanden (schaatsen). In 1996 pakte ze in Hamar goud op zowel de 1000 als de 1500 meter. Ook nam Thomas deel aan drie Olympische Spelen. Tegenwoordig is ze onder meer ambassadrice voor de Stichting Bechterew in Beweging; Thomas lijdt zelf aan de reumatische aandoening. 

In De Perstribune verder veel live-flitsen van het EK schaatsen in Wit-Rusland. Met oud-schaatser Eddy Verheijen blikken we terug op het EK allround van 1966 in Deventer. In de rubriek Kassie Kijken zoomt tv-recensent Ron Vergouwen in op de doorstart van oude tv-formules.

MAX: De Perstribune
Zondag 10 januari 2016
Van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 1
Presentatie: Govert van Brakel & Margreet Reijntjes
www.deperstribune.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*