Forum voor Democratie wil aangifte doen na uitspraak Johan Derksen

Johan Derksen riep gisteren in Vandaag Inside op tot liquidatie van Thierry Baudet. FVD laat via twitter weten dat zij een aangifte voorbereiden.

Presentator Wilfred Genee reageerde direct na de opmerking van Derksen: “Kan dit er nog uit worden geknipt?” Derksen herstelde zijn uitspraak en zei hij dat hij bedoelde dat “ze Baudet uit de Kamer moeten schoppen wegens aanhoudend wangedrag”.

12 Comments

  1. Wanneer gaan we eens aangifte doen tegen Baudetteketet, voor het verspreiden van desinformatie en het zaaien van haat op kosten van de belastingbetaler?

    • De informatie en het geen waar hij het over heeft is absoluut waar en geen complottheorie. Alleen de manier waarop hij het brengt en mensen er voor wil waarschuwen werkt averechts. Als je maar een beetje zelf onderzoek doet dan ben je er zo achter. Niet alles maar klakkeloos aannemen wat de gewone media en het kabinet je voorschotelen.

      Dit van Johan was overigens gewoon een verspreking.

  2. En weer een relletje te pakken. Gaat lekker toch met dat totaal niets toevoegende talkshowtje. Derksen begint te dementeren en dan maak je dit soort versprekingen en begin je nog wel meer uit je nekje te kletsen en iedereen de maat te nemen. Gewoon lekker plaatjes gaan draaien op zolder is denk ik beter voor de man…plaatje maar weer dus…

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*